Absolutely Fabulous by D&A: Artcademy Contest

FINAL STEP
Artcademy Contest


Concursul Artcademy s-a incheiat, iar comentariul castigator dintre cele 41 primite este cel al Alexandrei Dumitrescu: 

"Daca nu pot trimite un elicopter, modele intra desculte, simplu. Nu pot face nicio recomandare de solutie de compromis, pentru ca orice solutie ar fi un compromis care s-ar vedea si scopul este ca show-ul sa se desfasoare perfect. Intre timp, fie trimit un fotograf contemporan pe orice alt mijloc de transport la locul accidentului, fie, daca varianta anterioara este si ea exclusa, un fotograf contemporan coordoneaza prin telefon o sedinta foto cu pantofii, pe autostrada, unul cate unul, pe linia continua avand in background aglomeratia urbana. ( Este imposibil ca pe o piata in care zona de mobile este in crestere, sa nu existe intr-o aglomeratie, cineva care sa aiba un telefon 3G si camera foto ce poate realiza fotografii HD) Expertul de visual, realizeaza pentru fiecare pereche de pantofi, o proiectie ce va rula in momentul defilarii. Mesajul este de arta contemporana ce se poate sustine ulterior in cadrul fundatiei Prada. In functie de regulile interne, atributele de brand si protocolul brandurilor de fashion in astfel de situatii (pe care nu le cunosc, dar probabil ca le-as putea afla sau intelege mai bine daca as participa la un curs care sa acopere Fashion Marketing/Communication sau Brand Management), la final, cineva poate sa iasa pe scena si sa transmita un mesaj de sustinere fata de familiile celor aflati in accident si sa existe un reveal care sa justifice lips pantofilor, dar acest lucru, numai dupa ce show-ul a iesit perfect cu sustinerea intregii echipe."

Alexandra Dumitrescu va intra in finala concursului alaturi de ceilalti patru concurenti, selectati de ceilalti bloggeri implicati in proiect.

Comentariile finalistilor vor fi votate de cei cinci bloggeri, iar cel care va primi cele mai multe voturi, va fi desemnat/a castigator al marelui premiu. Ceilalti patru vor primi carti din partea CODECS si o invitatie la ceremonia de absolvire a primei promotii, care va avea loc pe 22.10.2012, ora 18:00. 

Marele premiu - accesul la unul dintre cursurile Artcademy (costul de 290 euro + TVA include masa si materialele de curs), cu mentiunea ca daca va alege unul care se va desfasura in afara Bucurestiului, nu vor fi acoperite si cheltuielile de cazare / transport.


Good Luck,
D&A 

(Sorry guys, but this contest is available in Romania only. Big kiss!)   

THE WINNER IS: Andreea Olaru

22.10.12

1 comment:

The Ruby Slippers said...

amazing shoes!
xx
Almu
http://therubyslippersblog.blogspot.com.es/

ShareThis