Campania pentru sanatatea sanilor

Citind statisticile ne intristam...Cancerul la san este principala cauza a mortalitatii in randul femeilor. In fiecare an sunt inregistrate peste 6000 de noi cazuri. 'Implica-te pentru ea. Afla ca e bine!” este mesajul celei mai noi campanii de comunicare lansata de AVON, parte a programului de educare si informare despre cancerul la san.
De multe ori suntem delasatoare si ignorante. Pare aspru, dar asa e. Insistam ca mamele noastre sa mearga la medic, ca prietenele sa se verifice cand le doare ceva ...Cumva mereu ne gandim la ceilalti si niciodata la noi... Si noi putem fi vizate. Campania lansata de AVON raspunde exact acestei nevoi.

Pornind de la istoricul Campaniei pentru Sanatatea Sanilor, realitatea ca femeile din Romania se pretuiesc si se valorizeaza mai ales prin intermediul celorlalti (sot, copii, frate, sors, nepoti, etc.), experientele supravietuitoarelor si ale familiilor acestora, AVON lanseaza o campanie despre responsabilitatea fiecaruia fata de sanatatea femeilor.

Astfel, prin Campania pentru Sanatatea Sanilor de anul acesta, AVON isi propune sa stranga 6000 de gesturi de pretuire si iubire pentru femeile din Romania (fie ele mame, surori sau prietene). Pe platforma http://gesturidepretuire.avoncampaniisociale.ro, vizitatorii pot trimite e-carduri personalizate, pot dedica un Facebook Cover unei femei dragi sau pot achizitiona un produs roz.
Ai grija de tine! Tu esti cea mai importanta!

Chiar daca nu ai avut pana acum niciun simptom este necesar sa ajungi cel putin o data pe an la control. Fa cel putin o data pe an o mamografie si un test Papanicolau.

Am primit de la Avon doua produse roz. Pe unul l-am pastrat iar pe celalalt l-am facut cadou.

Ofera si tu un "gest" roz unei persoane dragi si intra in joc. Nu vrem sa te intristam, insa cancerul la san nu e un mit, nu e o poveste, ci este o boala care a ajuns sa fie mult prea comuna... Din pacate cancerul nu mai e o raritate. Cu totii cunoastem cel putin o persoana bolnava de cancer si chiar daca este trist nu putem fugi de realitate. Haideti sa prevenim si sa fim responsabile. O facem pentru noi si pentru persoanele pe care le iubim si ne iubesc.

Transmite mesajul mai departe: VREM SA STIM CA SUNTETI BINE!

Sustine si tu campania, informeaza-te si acceseaza
http://gesturidepretuire.avoncampaniisociale.ro/  
https://www.facebook.com/StopCancerLaSan
www.stopcancerlasan.ro 

6.9.13

No comments:

ShareThis