Inspiration Challenge by Avon

Galateca, cea mai fabuloasa galerie de arta contemporana din oras, a gazduit vernisajul Avon Inspiration Challenge. Ce s-a intamplat la acest eveniment minunat? Invitatii au descoperit in premiera zece lucrari inspirate de zece parfumuri AVON. Starile, emotiile si gandurile femeii AVON au fost transpuse in fiecare lucrare, iar invitatii nu s-au bucurat doar de expozitia care le-a insumat, ci si de prezenta artistilor care au acceptat provocarea.

Tinerii creativi au surprins femeia AVON in doua ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distractie, cinci despre relatie, vorbind prin lucrarile sale despre povestea oricareia dintre noi - femei cu stari si emotii diferite, de multe ori contradictorii si greu de descifrat, femei care toate au un numitor comun, parfumul pe care aleg sa il poarte pe piele.

Parfumurile selectate pentru cea de-a doua editie Inspiration Challenge au fost Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre si Premiere Luxe Gold Blush.
Artistii care au acceptat provocarea si pe care va invitam sa ii descoperiti sunt....
Ioana Ciolacu si Mihai Dan Zarug Design vestimentar
Mădălina Teler si Liliana Stoica Design de produs
Carla Szabo si Alexandra Ungurelu Bijuterie

Munca acestora a fost documentata de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie, care au oferit, timp de doua luni, detalii despre procesul de creatie: Maurice Munteanu – design vestimentar; Sânziana Pop – design de produs; Noemi Meilman – bijuterie; Dragoș Asaftei – fotografie; Designist.ro – ilustratie.

Inspiration Challenge a devenit, in mai putin de doi ani, un proiect de referinta marca AVON. Lucrul cu care ne mandrim cel mai mult si care aduce magia in Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentati, pe care ii admiram si care ne-au surprins prin maniera unica in care au inteles acest proiect. Pentru ca AVON are in portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se opreste nicidecum aici. 2015 va aduce o nous provocare parfumats”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON Romania si Moldova.

Ca si anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge vor sustine o cauză sociala. 
Pe 15 noiembrie acestea vor face obiectul unei licitatii caritabile, in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei.

26.11.14

No comments:

ShareThis